Ultrazvuková špachtle


Ultrazvuková špachtle pracuje na principu jemných vysokofrekvenčních vibrací, které odstraňují z pokožky nečistoty i odumřelé kožní buňky. Ošetření pleti pomocí ultrazvuku zlepšuje mikrocirkulaci a snižuje napětí v pokožce, čímž podporuje její pružnost, reguluje činost mazových žláz a dokáže odstranit až 80% nečistot z hloubky pórů.
Pleť zanechává jemnou a projasněnou bez známek podráždění či zarudnutí. Po ošetření, čištění pleti ultrazvkovou špachtlí je pleť připravena lépe vstřebat aktivní séra a naše profesionální masky.

KONTRAINDIKACE
♥ kardiostimulátor
♥ těhotenství
♥ onkologické onemocnění

Ultrazvuková špachtle pracuje na principu jemných vysokofrekvenčních vibrací, které odstraňují z pokožky nečistoty i odumřelé kožní buňky. Zlepšuje mikrocirkulaci a snižuje napětí v pokožce, čímž podporuje pružnost pleti. Nově se u nás můžete setkat s ultrazvukovou špachtlí, kterou jsme zařadily do ošetření Pro Skin 30+30 čištění pleti.  Dokáže odstranit až 80% nečistot z hloubky pórů a pleť zanechává jemnou bez známek podráždění či zarudnutí.


Nově se u nás můžete setkat s utrazvukovou špachtlí, kterou jsme zařadily do ošetření Pro Skin 30+30 čištění pleti. Součástí kosmetické ošetření být může i nemusí. Vše záleží na preferencích (zkušenostech) klienta a doporučení pleťové terapeutky. Čištění pleti tak může být kombinovaně - použití ultrazvukové špachtle + ručně, nebo pouze manuální šitění pleti. 

Svůj termín pro kosmetické ošetření obličeje s čištěním pleti, nebo-li Pro Skin 30+30 čištění pleti si můžete rezervovat online u pleťové terapeutky Martiny Kopkové.

Using Format